Založ si blog

Máte jeden like

Minule sedím s kamoškou na káve. Boli sme asi jediné v miestnosti, ktoré nepozerali do mobilu. Pretože keď idete na kávu, chcete si predsa pokecať. Alebo som už staromódna?

Doba je zvláštna.Ľudia už len celý deň trávia na sociálnej sieti. Fotky zo života ráno, na obed a večer. Zarábať cez Instagram je moderné, lebo nikdy nepôjdu do normálnej roboty. Aha, veď áno majú robotu, sú to influenceri.

Po Covide tu máme ekonomickú krízu a rozdelenú spoločnosť. Už žiadne hodnoty, zábrany.. Môže sa urobiť hocičo. Veď sa to ospravedlní.. Bol závislí na alkohole, drogách, sociálnych sieťach. Kam až to zájde? Aký extrém musí ešte nastať, aby sa spoločnosť opäť spamätala?

Chystám sa do práce, v ktorej budem opäť do večera. Teším sa na prácu a povinnosti. Som šťastná v reálnom svete.

 

 

List premiérovi

27.09.2020

Milý pán premiér Matovič, pozerám TA3 a mám pocit, že žijeme dobu, kde človek pomaly nevie, či pojmy Áno a Nie nemajú rovnaký význam.Počujeme to každý deň z úst politikov.Ako veľmi sa snažia držať pri sebe v tejto tažkej dobe a bojovať proti Covidu. Keď obyčajný človek ráno vstáva o piatej a vie, že bude mať tažký pracovný deň, politik ešte spí.Keď [...]

Sny a realita

14.06.2020

Tento článok je pre všetkých, ktorí balancujú medzi snívaním a realitou.Pre všetkých, čo o sebe pochybujú a čo by aj mali na to, keby nie tie výhovorky.A nech je tento článok aspoň malou motiváciou pre všetkých, čo chcú sny pretaviť na realitu Sníval sa mi sen.Som v Austrálii na Bondi Beach, známa plaž v meste Sydney.Je tam nádherne, slnko krásny oceán a ja [...]

Aké to bolo

29.03.2020

Ešte pred mesiacom sme vonku nepotrebovali rúška.Neboli žiadne nové prípady, žiadne zatváranie obchodov, podnikov a strachu o budúcnosť.Neboli žiadne uzavreté mestá, či tisícky mŕtvych , ako v Taliansku a Španielsku.Nebolo to, že sa pozriete na ľudí a vidíte ten strach, ako sa boja.Chýba mi tá kľudna stará doba, ktorú sme si ale nevedeli vážiť.Pokora, pomoc druhým a [...]

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 14451x
Priemerná čítanosť článkov: 1606x

Autor blogu

Kategórie